El 2019 vam dissenyar una exposició amb retalls de premsa que anaven dibuixant les etapes per les què havien passat les dones a les festes de moros i cristians d’Alcoi. L’exposició va estar en el club d’Amics de la UNESCO i en l’entrada de l’Ajuntament, però va arribar la pandèmia i no va poder seguir mostrant-se en altres espais.

Per commemorar el 8 de març d’aquest any 2021 hem intentat reproduir l’exposició en línia. No es tracta d’un producte per llegir-lo tot d’una, és més per anar picant ací i allà i deixar-se sorprendre per les coses que s’han fet i s’han arribat a dir, i per alegrar-se de les fites aconseguides.Passeu i mireu, podeu ampliar les imatges en una nova pantalla, veure algun vídeo i acompanyar-nos.

Esperem que vos agrade:

https://view.genial.ly/…/horizontal-infographic-lists