Cold reset

Sembla que esta volta sí, sembla que tindrem festa. Com quan reinicies l’ordinador s’hauria de fer pas a pas revisant les errades per evitar que torne a fallar.

Després d’haver tingut temps de pensar, l’Ajuntament i l’ASJ s’hauran adonat que hi ha molts més hòmens que dones entre els festers/es de ple dret. És per això que caldria que les dues institucions dissenyaren una campanya per corregir eixa desigualtat i fomentar el vot de les dones en les filaes.

Una altra errada que cal corregir és l’existència de dos uniformes per filà que causen problemes en les rodes i discriminen les dones que, per exemple, tenen menys accés a trages de segona mà que són més barats.

Ja posats, cal permetre que hòmens i dones participen junts en esquadra, les esquadres mixtes permetran que pares i filles, amigues i amics, mares i fills desfilen junts i serà un goig.

També podem parlar d’instaurar quotes familiars, per facilitar la participació dels membres de cada família amb tots els drets i que no siga tan car.

Altra idea que s’ha de tindre en compte és fomentar la paritat en els órgans govern de l’ASJ, al menys els números els coneixem, hi ha una dona amb vot, està lluny de ser el 50%.

Posar en marxa l’ordinador sense corregir les errades farà que torne a funcionar mal, i volem unes festes igualitàries i democràtiques.

És moment de reiniciar-se.

Fonèvol

#UnTrageUnaFilà