Imatge de Pedro Perruca Roldán

En Fonèvol pensem que la meitat de la directiva de l’Associació de Sant Jordi hauria d’estar formada per dones. Ens agradaria que hi hagués dones primer tro, moltes dones majorales y, perquè no, una dona presidenta.

El camí per aconseguir alguna dona votada per al cos de majorals, com les dues que tenim ara, també ha sigut llarg. Membres de Fonèvol es van presentar a les votacions en els anys 2000, 2002, 2004, 2006 i 2008, i no van eixir guanyadores.

És cert que en aquells temps van arribar a presentar-se 35 candidats i a votar més de 10.000 persones.

Una curiositat és que també es va presentar un any una dona que estava en contra de la presència de les dones en la festa, quina incoherència! Aquella dona tampoc va guanyar, els integristes sí que van ser coherents. No volien dones.

Els temps estan canviant, molt i molt lentament.

Esperem que les dones de l’organització  de l’ASJ, que ja són tres, aplanen el camí per a altres dones. Serà difícil, perquè pràcticament no tenen poder executiu, però és millor que res.

Queda molt per fer